We blijven trappen

In opdracht van: Cycleshop

We werken al jaren voor Cycleshop.nl en het is geweldig om te zien hoe zij elke keer weer blijven ontwikkelen.

Bij Cycleshop.nl zijn ze al jarenlang expert in de verkoop van fietsen en fietsaccessoires. En wij hebben het voorrecht om al die tijd met hen samen te werken en hun webshop te ontwikkelen en verbeteren. Het is geweldig om te zien hoe Cycleshop.nl blijft groeien en ontwikkelen, en wij zijn er trots op dat we daar een bijdrage aan hebben kunnen leveren.

We werkten samen aan het ontwerp, de structuur en functionaliteit van de website. Het was belangrijk om de website gebruiksvriendelijk te maken, zodat klanten snel en gemakkelijk hun gewenste producten konden vinden. Ook was het belangrijk dat de website de uitgebreide productcatalogus van Cycleshop.nl kon weergeven, en dat klanten voldoende informatie konden vinden over elk product.

We hebben de webshop steeds verder ontwikkeld en geoptimaliseerd. We hebben bijvoorbeeld gezorgd voor snellere laadtijden, betere zoekfunctionaliteit en betere integratie met andere systemen zoals betaalproviders. Ook hebben we geholpen met het opzetten van marketingcampagnes en het optimaliseren van de webshop voor zoekmachines, waardoor Cycleshop.nl steeds beter gevonden wordt.

En de resultaten spreken voor zich. Het aantal bestellingen en tevreden klanten blijft groeien, en dat is een teken dat onze samenwerking vruchten afwerpt. 

Al met al is Cycleshop.nl een geweldige klant om voor te werken. Het is geweldig om te zien hoe zij blijven ontwikkelen en groeien, en wij zijn blij dat we daaraan kunnen bijdragen. We hopen nog vele jaren met Cycleshop.nl samen te werken en de webshop verder te blijven verbeteren.

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Design

We blijven trappen is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten