Interview met Robert Doornbos

In opdracht van: Build4Performance

De simulatoren van Build4Performance, het enthousiaste team en Robert Doornbos stonden tijdens de mediadag volop in de spotlights. 

??????? Ciska was de duizendpoot achter de schermen en zoals jullie weten is zij altijd in voor een uitdaging, zelfs als ze spontaan een interview moet afnemen.

Er is genoeg content verzameld om te delen en vanaf vrijdag is de simulator weer te zien bij Ziggo Sport Racing F1 Café. Kijken dus!

Wat hebben wij gedaan?

  • Marketing
  • Event

Op de mediadag van Ziggo Sport Racing stonden de simulatoren van Build4Performance in de spotlights. Het enthousiaste team en Robert Doornbos, voormalig Formule 1-coureur, waren aanwezig om de simulatoren te demonstreren en de pers te woord te staan.

Ciska, de duizendpoot achter de schermen, zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep. Zelfs toen ze onverwacht een interview moest afnemen, wist ze haar kalmte en professionaliteit te bewaren.

Er is genoeg content verzameld tijdens de mediadag om te delen met het publiek. Vanaf vrijdag zijn de simulatoren weer te zien bij Ziggo Sport Racing F1 Café, waar kijkers de kans hebben om zelf achter het stuur te kruipen en te ervaren hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn.

Build4Performance is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele race-simulatoren en levert deze aan verschillende teams in de autosport. Het enthousiaste team van Build4Performance is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en streeft ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden aan elke coureur die gebruik maakt van hun simulatoren.

Kortom, de simulatoren van Build4Performance en het enthousiaste team stonden volop in de spotlights tijdens de mediadag van Ziggo Sport Racing. Dankzij Ciska en het team is het evenement vlekkeloos verlopen en is er genoeg content verzameld om te delen met het publiek. Mis de simulatoren niet bij Ziggo Sport Racing F1 Café en ervaar zelf hoe het is om een Formule 1-coureur te zijn!

Interview met Robert Doornbos is onder handen genomen door

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten