Een echte eyecatcher

In opdracht van: TotalBookings.com

TotalBookings bereikt duizenden mensen per dag met rijdende reclame, ontworpen door ons team bij Ambacht media.

Het ontwerpen van een 'eyecatcher' op een auto is de ideale oplossing voor bedrijven die professionaliteit willen uitstralen en zich niet willen beperken tot de herkenbaarheid op alleen de bedrijfslocatie. Met TotalBookings' rijdende reclame, trekken ze de aandacht van potentiële klanten waar ze ook heen gaan.

Ons team ontwierp de reclame, waarbij we zorgden voor een opvallend en stijlvol ontwerp dat past bij het merk van TotalBookings. Door het gebruik van kleur, beeld en tekst, is de reclame niet te missen en nodigt het uit tot meer informatie over het bedrijf.

Het resultaat spreekt voor zich: per dag bereikt TotalBookings duizenden mensen met hun rijdende reclame. Dit is een fantastische manier om naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten te bereiken.

Wij zijn trots dat we hebben bijgedragen aan het succes van TotalBookings en kijken uit naar meer creatieve samenwerkingen in de toekomst.

Wat hebben wij gedaan?

  • Design

Een echte eyecatcher is onder handen genomen door

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten