Livestream als alternatief

In opdracht van: De Kubus

Ruim 3,5 jaar geleden openden ze Het Klooster in Hoogeveen. Een prachtig monumentaal pand uit 1905 waarin gezondheid centraal staat. Het is een oud pand, maar van binnen is het helemaal van deze tijd en ingericht met de meest moderne technieken.

Achterin het Klooster bevindt zich de blauwe Kubus. Voorheen stonden hier de ovens van het glasmuseum. Deze ruimte hebben ze vorig jaar verbouwd tot een sfeervolle theaterzaal met uiterst moderne apparatuur. In De Kubus hebben ze een inklapbare tribune geplaatst maar 90 zitplekken.

Helaas hebben ze door de coronamaatregelen geen evenementen kunnen organiseren. Ontzettend jammer want ze hadden deze ruimte graag verhuurd aan toneelgezelschappen, scholen en bedrijven.

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Huisstijl
  • Design

Deze bijzondere tijd vraagt om innovatieve oplossingen en daarom besloten ze om een #livestream te installeren in De Kubus. Met verschillende camera’s en de juiste verlichting zorgt een professionele technicus dat de presentatie zo aantrekkelijk mogelijk in beeld wordt gebracht voor de kijkers thuis.

Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden, kijk dan op de nieuwe website: www.theaterdekubus.nl
 

Livestream als alternatief is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten