Catering is een vak en in onze ogen maatwerk

In opdracht van: Van Lier Catering

Catering… een veelomvattend begrip, waarbij altijd één ding centraal staat; eten! Maar hoe heb jij dit geregeld binnen jouw organisatie? Van Lier Catering gaat uit van wat jij wilt eten. Nog belangrijker; hoe jij en jouw gasten willen eten.

Of dit nu om bedrijfsrestaurants, schoolkantines of het verzorgen van jouw personeelsfeest gaat. Wij denken met je mee en passen onze dienstverlening en cateringaanbod hierop aan. Daarom werken wij bij Van Lier met alleen maar goed gekwalificeerde cateringmedewerkers en vind je bij ons geen standaard concepten. Catering is een vak en in onze ogen maatwerk, zodat jij kunt eten zoals jij dat wilt!

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Huisstijl
  • Design

Catering is een vak en in onze ogen maatwerk is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten