Een uniek en sfeervol theater in de openlucht

In opdracht van: Podium Nienoord Leek

Wij verzorgen alle social media gerelateerde werkzaamheden, updaten de website en creëeren de huisstijl rond de activiteiten.

Van het opzetten van statusupdates die aanslaan en het verzorgen van de webcare tot wekelijkse Social Advertising om een boost rond evenementen te genereren.

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

“Het in 1955 gebouwde podium kan en moet weer een waardevolle aanvulling van het culturele leven in de hele regio worden. De locatie, grenzend aan het landgoed Nienoord en middenin de weelderige natuur, is uniek.

We zijn als stichtingsbestuur voor echt elke manifestatie in. En ook echt iedereen, zowel uitvoerenden als bezoekers, kan bij ons terecht. Voor niet-commerciële activiteiten – dus bandjes, theatergroepen, familiepartijtjes, noem maar op. Onze eigen programmacommissie zorgt ook voor een gevarieerde ‘invulling’, wat oubollig gezegd: Voor elk wat wils."

Een uniek en sfeervol theater in de openlucht is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten