Wij mochten helpen verhuizen

In opdracht van: Huisvesting Vredewold

Bij een nieuwe locatie en nieuwe plannen horen natuurlijk een nieuwe huisstijl, logo en website. Daar wisten wij wel raad mee.

Samen met Huisvesting Vredewold hebben wij een nieuwe huisstijl ontwopen en een website gelanceerd. We hebben gekozen voor een fris en overzichtelijk design dat goed aansluit bij de dienstverlening.

De website is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel weergave en is tevens zoekmachine vriendelijk opgebouwd. 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Huisstijl
  • Design

Stichting Huisvesting Vredewold is een woningcorporatie in de gemeente Westerkwartier en heeft als doel om goede en betaalbare woningen voor nu en in de toekomst aan te bieden aan mensen ouder dan 55 jaar. Met een kleine 450 woningen in de dorpen Leek en Tolbert en een 30-tal woningen in Zevenhuizen biedt de Stichting Huisvesting Vredewold keuze aan ouderen en mensen met een zorgvraag.

 

"Vanaf 1 juli zullen wij onze vertrouwde plek aan de Pulvertorenstraat in woonzorgcentrum Vredewold verlaten en gaan we in De Schutse “wonen” aan de Oldenoert 32 in Leek.

We hebben een mooie ruimte gevonden in ons eigen pand De Schutse, dichtbij veel van onze huurders. We zijn daarbij heel blij dat de gemeente Westerkwartier en de Schans zich hebben ingezet om het ouderenwerk in de Schutse te blijven ondersteunen."

Wij mochten helpen verhuizen is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten