Publieksactiviteiten beter onder de aandacht brengen

In opdracht van: Promotieplatformleek

Publieksactiviteiten beter onder de aandacht brengen, dat is het doel van de stichting Promotie Platform Leek. 

'Als je in de agenda kijkt dan zie je dat er altijd wel wat te doen is in Leek. Maar die verschillende activiteiten profiteren nog onvoldoende van elkaar. Als je dat beter op elkaar afstemt dan hebben zowel ondernemers als het publiek daar voordeel van.'
 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

Promotie Platform Leek moet Leek op de kaart zetten als winkelgebied én een plek om te recreëren. Nu nog wordt er teveel op eilandjes gewerkt, daar moet met dit nieuwe platform verandering in komen. De bedoeling is om onder andere het centrum en alle betrokken partijen rondom Landgoed Nienoord meer met elkaar te verbinden, vertelt oud-burgemeester van Leek Berend Hoekstra die voorzitter van het platform is. “Leek promoten in de breedste zin van het woord is het doel. En dat beperkt zich niet alleen tot het centrum, ook het Groot Winkelplein, de HJC-Manege, Postwagen en de sportcomplexen horen daarbij.”

Het promotieplatform bestaat uit een stevige organisatie: de Handelsvereniging, de horeca, vastgoedeigenaren, Landgoed Nienoord en de Rabobank zijn vertegenwoordigd. Het platform is bedoeld als paraplu, overkoepelende organisatie om dingen beter op elkaar af te stemmen. Elkaar versterken”, benadrukt Berend Hoekstra. 

Publieksactiviteiten beter onder de aandacht brengen is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten