We gaan een feestje vieren

In opdracht van: Sikko Cazemier

Samen met Sikko Cazemier hebben wij een nieuwe website gelanceerd. We hebben gekozen voor een dynamische design met een agenda module dat goed aansluit bij de dienstverlening van Cazemier.nl.

Een website waarop een duidelijk overzicht voor evenementen te vinden is en bezoekers eenvoudig tickets kunnen kopen. De website is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel weergave en is tevens zoekmachine vriendelijk opgebouwd. 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design
  • Event

Cazemier Verhuur & Evenementen is actief op de verhuurmarkt van licht, geluid en beeld voor particulieren, bedrijven, overheid, verenigingen, instellingen etc.
Daarnaast organiseert Cazemier diverse openbare muziekfeesten en andere evenementen.

We gaan een feestje vieren is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten