No-nonsense dienstverlening

In opdracht van: Rene Wassink

Samen met Wassink Advies en Consulting hebben wij zijn nieuwe website gelanceerd. We hebben gekozen voor een strak en fris design dat goed aansluit bij de no-nonsense dienstverlening van René Wassink

Een strakke website en een goede marketingcampagne leveren gezamenlijk resultaat! Voor Wassink Advies en Consulting geldt dat als geen ander. Ambacht Media verzorgt voor Wassink onder andere de website en de Google Ads campagne.

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Huisstijl
  • Design

Een duidelijk financieel advies in begrijpelijke taal. Bij Wassink Advies en Consulting vinden we dat heel gewoon. Met persoonlijke aandacht en Groningse nuchterheid adviseert hij je over de beste hypotheken en verzekeringen die passen in jouw financiële plaatje. Vanuit ziijn kantoor in Zevenhuizen, vlakbij Roden en Leek, of bij jou thuis.

No-nonsense dienstverlening is onder handen genomen door

Björn

Websitemetselaar

Onze leergierige developer. Bjorn wil jouw verwachtingen overtreffen, en eigenlijk die van hemzelf ook. Te midden van de moeilijkheid ligt voor hem de mogelijkheid.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten