Wij geloven in de doe-het-zelver

In opdracht van: Wesley Koop

Wij mochten het startsein geven voor de nieuwe webshop: installerendoejezelf.nl.

 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Google Ads
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

Wij bij Installerendoejezelf geloven in de doe-het-zelver.
Sterker nog: wij juichen ze toe!

Met meer dan 50.000 producten zijn wij dé webshop voor de echte doorzetter. Stroop de mouwen op en ga aan de slag met jouw project. 

Ben jij ontzettend handig en wil je het allemaal zelf doen, maar heb je toch nog een beetje advies nodig over CV, verwarming, elektra, verlichting, sanitair of gereedschap? Het is onze passie om je te ondersteunen. Neem contact met ons op en wij geven je gratis en vrijblijvend het juiste advies voor de juiste klus.

Bij Installerendoejezelf is alles te bestellen voor jouw project.

Wij geloven in de doe-het-zelver is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten