Samen maken we er er een fijne school van!

In opdracht van: KiVa

Samen met Kiva School hebben wij een nieuwe website gelanceerd. We hebben gekozen voor een vrolijk en positief design dat goed aansluit bij het doel van Kiva: Pesten maximaal terugdringen. De website is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel weergave en is tevens zoekmachine vriendelijk opgebouwd. 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Huisstijl
  • Design

KiVa School wordt soms een anti-pestprogramma genoemd, maar daarmee wordt het programma eigenlijk tekort gedaan. KiVa is inderdaad effectief tegen pesten, maar het is nog veel meer dan dat!

Wij werken graag mee aan dit geweldige initiatief en mochten de website voor KiVa ontwikkelen. "Samen maken zij er een fijne school van!" 

KiVa is een preventief, schoolbreed programma gericht op het versterken van de sociale veiligheid en het tegengaan van pesten op basisscholen. KiVa zet in op positieve groepsvorming en stimuleert de sociale vaardigheden en de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Daarmee worden de sociale veiligheid en het pedagogisch klimaat op school verbeterd. Binnen KiVa ligt de nadruk op de groep als geheel en dus niet op specifieke individuen.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten