Ciska al 5 jaar succesvol onderneemster in Leek

4-8-2022

Al vijf jaar een eigen bedrijf met mijn "kleine" zusje als zakenpartner en samen mogen we ontzettend leuke dingen doen voor hele leuke opdrachtgevers.

Ik ben gestart met de social media voor mijn vriend Wesley. Zijn installatiebedrijf was online niet meer te missen. Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot verscheen bij iedereen op het telefoonscherm en werd in korte tijd bekend in Leek en omgeving. Dit succes bleef niet onopgemerkt. Ook andere ondernemers riepen mijn hulp in. Aanvankelijk hielp ik bedrijven op vrijwillige basis. Dat kostte mij zoveel tijd dat ik heb besloten om mijn vaste baan in de Human Resource op te geven en zelfstandig ondernemer te worden.

Simone schreef tijdens haar retail- en managementopleiding een groeistrategieplan voor het marketingbedrijf. Ze bleef, na het behalen van haar diploma, bij mij werken en heeft daarnaast haar Master Small Business & Entrepreneurship succesvol afgerond bij de Rijksuniversiteit van Groningen.
 

Inmiddels mogen we elkaar zakenpartners noemen

Om te zorgen voor een eenduidige uitstraling en om de samenwerking te onderstrepen, hebben we een aantal jaar geleden besloten om bedrijven samen te voegen onder één naam en één logo. We hebben de handen definitief ineengeslagen en zijn samen met Niels verder gegaan onder de naam Ambacht Media.

De naam van Berndes Multimedia en Ciska is sociaal zijn veranderd, Simone werd ook eigenaar en ons kantoor is verhuisd. De ambacht, oog voor detail en het enthousiasme zijn gebleven zoals jij van ons gewend bent.
 


 

We hebben alles in huis. Dat is onze kracht

Dit levert nog steeds veel voordelen op, zoals een uitgebreider aanbod, meer kennis en ervaring maar ook een hoop gezelligheid. Als je met ons samenwerkt krijg je niet één collega, je krijgt ons allemaal! Het team breidt zich namelijk langzaam uit en samen met Nadine, Joost, Menno en Bjorn vullen we elkaar goed aan.

Een groot deel van het midden- en kleinbedrijf maakt gebruik van onze diensten. Waarvan sommige bedrijven al vanaf het begin klant zijn. Zij zijn vaak te klein om echt een marketing- of communicatiemedewerker in dienst te nemen, maar hebben wel structureel hulp nodig. Ze hebben behoefte aan ondersteuning, maar niet aan eigen personeel. Voor het promoten van feesten, concerten en festivals weten organisatoren ons te vinden.

Inmiddels zijn ook grote ondernemingen vaste klant. Juist die combinatie van kleine en grotere bedrijven maakt het werk uitdagend. Alle kennis en ervaring die je bij het ene bedrijf op doet, kan ook weer van pas komen bij een ander bedrijf.
 

Zij geeft mij de ruimte die ik nodig heb

Ik ben ontzettend trots op wat ik tot nu toe al heb bereikt maar ik ben vooral trots dat ik dit samen met mijn kleine zusje mag doen. Ze heeft het adverteren op Google eigen gemaakt en doet dit ontzettend goed. Een perfecte aanvulling van een dienst waarin ik zelf kansen liet liggen.

Dankzij Simone heb ik ruimte voor onze kleine meisjes, een klushuis, Ambacht media, Wesley Installatietechniek en onze groeiende webshop Installerendoejezelf.
 

Het lijkt misschien heel veel, maar als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit te werken.  ;)
 

Een vijf jarig jubileum als onderneemster in Leek, maar ik doe dit echt niet allemaal alleen. Er verzamelt zich een team om mij heen dat ik echt meer dan dankbaar ben. Dankzij deze mensen kan ik doen wat ik het allerliefste doe, .. anderen helpen.
 

Hopelijk zien jij en ik elkaar binnenkort ook een keer en kunnen we, op welke manier dan ook, een samenwerking starten.

Ciska

 

Social media uitbesteden, 
beter gevonden worden in Google
of toe aan een nieuwe website?

Ik ben bereikbaar via 06 2060 6557
of ciska@ambachtmedia.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkzaamheden?
Bekijk ze hier.


 


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer