Stage lopen bij Ambacht media in Leek

4-9-2023

Bij Ambacht Media geloven we in de kracht van de nieuwe generatie. We begrijpen dat jonge talenten de toekomst vormen en we willen graag ons steentje bijdragen aan hun ontwikkeling. Daarom zijn we trots om een erkend leerbedrijf te zijn voor verschillende opleidingen.
 

Een Leerkans voor Jong Talent

Stages en leerbanen zijn van onschatbare waarde, niet alleen voor degenen die ze volgen, maar ook voor organisaties die bereid zijn om hun kennis door te geven. WIj delen deze visie en zijn vastbesloten om jonge talenten te coachen en hen een waardevolle leerervaring te bieden.

"Wij vinden het belangrijk om kennis door te geven en een nieuwe generatie klaar te maken voor het bedrijfsleven. Dat is een rol die heel goed bij ons past," benadrukt Simone. Ambacht Media staat bekend als een open en ondernemende organisatie waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Hier krijg je niet alleen de kans om je persoonlijk te ontwikkelen, maar ook om door te groeien in je carrière.
 

Erkend Leerbedrijf

Ambacht Media is er trots op een erkend leerbedrijf te zijn voor diverse opleidingen. We verwelkomen enthousiaste studenten die willen leren en groeien in de volgende vakgebieden:

  1. Applicatie- en mediaontwikkelaar
    Nu vol. Ruimte vanaf febr '24
  2. Marketing en communicatie
  3. Mediavormgever
  4. Content creator
  5. Mediaredactie

Bij Ambacht Media krijg je de kans om te werken aan echte projecten, omringd door een team van ervaren Ambachtslieden die klaarstaan om hun kennis met jou te delen. We geloven in een praktische benadering van leren, waarbij je de mogelijkheid hebt om direct betrokken te zijn bij creatieve projecten.


Bouw aan je Toekomst met Ambacht Media

Als erkend leerbedrijf bieden we niet alleen een leerervaring, maar ook een springplank voor jouw toekomstige carrière. We moedigen creativiteit aan, stimuleren initiatief en ondersteunen jouw persoonlijke groei. Bij Ambacht Media gaat het niet alleen om het leveren van uitstekend werk voor onze klanten, maar ook om het ontwikkelen van jou.

Wil je deel uitmaken van ons team en jezelf uitdagen in een gezellig en creatieve omgeving? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om bij Ambacht Media stage te lopen of een leerbaan te volgen.

Website ontwikkelaar: Niels@ambachtmedia.nl
Content creator: social@ambachtmedia.nl


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer