Geef je social media de aandacht die het verdient

12-5-2020

Bijna iedereen zit wel eens in een situatie waarin social media even geen prioriteit heeft. Helemaal in deze situatie waarin we nu zitten met de COVID-19 crisis. Misschien moet je hierdoor je marketingbudget verlagen of heb je minder personeel op de werkvloer. Al deze veranderingen hebben effect op de socialmediakanalen. Maar vergeet niet: blijf de kanalen wel aandacht geven!

Het minder actief zijn op social media heeft gevolgen voor het bereik en de betrokkenheid die jij de afgelopen tijd hebt opgebouwd. Stop je ineens met het plaatsen van berichten? Dat vinden kanalen zoals Facebook en Instagram dit niet leuk en daalt het bereik van jouw kanaal.

Door middel van algoritmes berekenen de socialmediakanalen hoeveel personen jouw bericht te zien krijgen. Een factor die hier een belangrijke rol in heeft is het frequent posten. Door frequent te posten en reageren op berichten geef jij een boost aan jouw pagina en dit heeft weer effect op het bereik. Dus blijf posten zodat die algoritmes de lucht inschieten en jouw omzet ook gaat stijgen!

Wij kunnen je in deze periode helpen met je socialmediakanalen

Zoals je waarschijnlijk hebt gehoord is het online gebruik de afgelopen tijd enorm toegenomen. En dit is nou net waar wij je bij kunnen helpen! Wil jij een training in social media gebruik of wil jij graag dat iemand anders het beheer van jouw social media overneemt? Neem dan contact met ons op! We komen bij je langs of plannen een online meeting in en geven je handige tips over het gebruik van socialmediakanalen! Een training met praktische voorbeelden en tips die je direct kunt toepassen of een gezamenlijke brainstormsessie waarin we allemaal toffe ideeën kunnen uitwerken. Wij staan overal voor open. Zet de koffie maar klaar.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer