Inhaken op het EK

13-6-2024

Zaterdag 6 juli speelt het Nederlands elftal tegen Turkije en niet alleen voetbalfans kunnen hun enthousiasme nauwelijks bedwingen. Wij als marketeers zien in dit evenement een gouden kans om creatieve ideeën om te zetten in krachtige marketingcampagnes.

Het EK biedt een unieke kans voor opvallende reclame en slimme marketing. Maar hoe haak je nou het beste in op dit evenement?
 

1. Oranje doorvoeren in je huisstijl

De simpelste manier om mee te doen aan de EK-vreugde is door je huisstijl een oranje tintje te geven. Denk aan het aanpassen van je logo, website en social media profielen. Een voorbeeld hiervan is de tijdelijke aanpassing van je bedrijfslogo in de kleuren van de Nederlandse vlag of met een voetbalthema.

  

 

2. Voorspel de eindstand - winactie

Organiseer wedstrijden of winacties waarbij klanten kunnen meedoen door bijvoorbeeld de uitslag van een wedstrijd te voorspellen. Beloningen kunnen variëren van kortingscodes tot gratis producten.

 

3. Laat zien dat je helemaal voor oranje bent!

Versier je winkel, kantoor of etalage in Oranje-thema. Dit trekt de aandacht en zorgt voor een feestelijke sfeer. Iedereen is voor hetzelfde team, wat een sterk gevoel van verbondenheid creëert. 

En vergeet niet om foto's en video's van je versieringen en Oranje-outfits te delen op je social media kanalen. Deze Oranjegekte zorgt niet alleen voor een geweldige sfeer, maar vergroot uiteindelijk ook je bereik!

 

 


 

4. Speciale EK-aanbieding

Introduceer tijdelijke EK-aanbiedingen of -producten. Denk aan oranje snacks, limited edition producten of speciale kortingen tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal.

 

 

Mocht je hulp nodig hebben om te scoren dit EK, neem gerust contact met ons op. 


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer