Start van het nieuwe jaar met Ondernemersvereniging Westerkwartier

14-1-2023

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan, en wat is er nu beter dan het inluiden van het jaar met gelijkgestemde ondernemers? Afgelopen avond verzamelden de leden van de Ondernemersvereniging Westerkwartier zich in de sfeervolle tuinhal van het Rijtuigmuseum Nienoord voor een bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst. Het was een avond vol gezelligheid, inspiratie en waardevolle ontmoetingen.
 

Culinair Genot en Een Betoverend Optreden

De avond begon met een warm welkom voor alle aanwezigen. In de prachtige ambiance van het Rijtuigmuseum Nienoord konden de leden genieten van een smaakvolle selectie hapjes en drankjes. De culinaire verwennerijen werden gevolgd door een optreden van de getalenteerde muzikant Alexander Broussard, die met zijn muziek een betoverende sfeer creëerde en de avond nog specialer maakte.
 

De Kracht van Samenwerking

De Ondernemersvereniging Westerkwartier begrijpt als geen ander de waarde van samenwerking en netwerken. Het is de perfecte plek voor ondernemers in de regio om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. In een wereld waarin verbinden en kennisdelen steeds belangrijker worden, biedt deze vereniging de ideale gelegenheid.
 

Een Actieve Gemeenschap van Ondernemers

De Ondernemersvereniging Westerkwartier organiseert regelmatig bijeenkomsten om op een informele manier met elkaar in contact te komen en te blijven. Deze bijeenkomsten variëren van gezellige sociëteitbijeenkomsten tot boeiende bedrijfsbezoeken en inspirerende lezingen door topondernemers en trendwatchers. Het doel is om kennis te vergaren, ervaringen te delen en samen te groeien als ondernemers.

 

Het was een geweldige avond vol inspiratie en gezelligheid. Als ondernemers in het Westerkwartier weten we dat de kracht van samenwerking ons verder brengt. Laten we samen groeien en het nieuwe jaar met open armen omarmen.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer