Inspiratieavond

3-10-2023

Op de inspiratieavond "Denk mee, laat je inspireren door Jort Kelder" werd een koers uitgestippeld voor een toekomstbestendig centrum in Leek. De Handelsvereniging Leek Nietap organiseerde deze avond waarin ideeën centraal stonden. Jort Kelder fungeerde als gespreksleider en leidde de ondernemers door de avond.

Het was een avond vol waardevolle gesprekken en nieuwe inzichten. Ondernemers kwamen samen om te brainstormen over mogelijkheden en uitdagingen voor het lokale centrum. Jort Kelder bracht zijn scherpe observaties in en manoeuvreerde de discussies met zijn kenmerkende stijl.

De avond was een illustratie van hoe samenwerking en het delen van ideeën de sleutel zijn tot groei. Het enthousiasme en de inspiratie die uit de gesprekken kwamen, bieden een basis voor het creëren van een succesvolle toekomst voor het centrum van Leek.

Dit evenement benadrukte de kracht samenwerking, iets wat bij Ambacht Media heel belangrijk is. Door te luisteren, ideeën te delen en gezamenlijk uitdagingen aan te gaan, kunnen we samen groeien. Het was een avond die ons herinnerde aan de waarde van open gesprekken en het gezamenlijk streven naar een positieve toekomst voor ons (lokale) bedrijfsleven.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer