Campagnes op social media

11-8-2021

Adverteren op social media zoals Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, Snapchat, en LinkedIn.

Met adverteren op social media wordt er een boost gegeven aan een social media campagne of andere marketingactiviteiten waardoor jouw pagina meer aandacht krijgt. Hierbij kun je denken aan het vergroten van het aantal volgers, het verhogen van aankopen of het genereren van meer naamsbekendheid.

Het voordeel van adverteren op social media is dat de advertenties in beeld komen bij een specifieke doelgroep die jij zelf kunt bepalen. Met deze specifieke instellingen zorg je ervoor dat de juiste mensen de juiste boodschap zien op de juiste momenten. Denk hierbij aan mogelijkheden zoals leeftijd, locatie, taal, opleiding, relatie, beroep of functie, interessegebieden, e-mail database of bezoekersgedrag op je website.

Wij maken een campagne die bij jouw bedrijf past en die we kunnen gebruiken op verschillende social media kanalen. Deze moet aansluiten op de wensen en de behoeften van jouw doelgroep, maar ook bij wat jij als bedrijf uit wilt stralen in de huidige huisstijl zodat het herkenbaar is.

Hulp nodig? Wij zitten voor je klaar! 


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer