Ben jij online wel zichtbaar?

12-7-2021

Het team van VHC ActiFood B.V. is weer helemaal op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media. In de situatie waarin we nu zitten met covid-19 is het juist nu extra belangrijk om online zichtbaar te blijven. Een goed functionerende website is de basis, maar als bedrijf kan je nog veel meer doen en daar willen wij jullie bij helpen.

Blijf online actief op social media

Bijna iedereen zit wel eens in een situatie waarin social media even geen prioriteit heeft. Misschien moet je hierdoor je marketingbudget verlagen of heb je minder personeel op de werkvloer. Al deze veranderingen hebben effect op de socialmediakanalen. Maar vergeet niet: blijf de kanalen wel aandacht geven!

 

Een selfie met het team werkt altijd!

 

Ben jij minder actief?

Het minder actief zijn op social media heeft gevolgen voor het bereik en de betrokkenheid die jij de afgelopen tijd hebt opgebouwd. Stop je ineens met het plaatsen van berichten? Dat vinden kanalen zoals Facebook en Instagram niet leuk en hierdoor daalt het bereik van jouw socials.

Door frequent te posten en reageren op berichten geef jij een boost aan jouw pagina en dit heeft weer effect op het bereik. Dus blijf posten zodat die algoritmes de lucht inschieten en jouw omzet ook gaat stijgen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wil je graag een nieuwe website met eigen bestelsysteem, wil jij een training in social media of wil jij graag dat wij het beheer van jouw social media overnemen? Neem dan contact met ons op! Wij staan overal voor open. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk deze hier.

 

 

 

 

Hulp nodig? Ik kijk uit naar een leuke samenwerking. Geen moeilijke woorden of onduidelijke contracten, gewoon een samenwerking waarin we samen werken om samen te groeien.

 Simone Rondaan
 simone@ambachtmedia.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer