Stoppen met SEO? Niet doen!

24-2-2022

De reden om te stoppen met SEO kan heel erg verschillen. Maar als je geen nieuwe content, denk aan blogberichten, nieuwe teksten of pagina's maakt, zeg je eigenlijk tegen Google dat je website niet langer actief is.

Dag na dag raakt jouw website steeds verder weggedrukt en komt minder snel naar voren in de zoekresultaten. Een belangrijke reden dus om niet te stoppen met het plaatsen van nieuwe content.

Het permanent of tijdelijk stoppen met SEO werkzaamheden is gewoon geen goed idee. De website van een bedrijf is tegenwoordig zo waardevol, waarschijnlijk meer dan sommige bedrijfseigenaren beseffen. Zonder de juiste kennis in huis kun je meer kwaad dan goed doen, zeker als je zelf technische problemen gaat proberen te verhelpen. En misschien wel het belangrijkste om te beseffen: de concurrentie staat waarschijnlijk niet stil!

Zonder ervaring met SEO of website onderhoud wordt het oplossen van technische fouten een behoorlijke uitdaging. En die technische fouten komen soms uit het niets. Erg frustrerend, maar ze moeten wel worden opgelost. 

Heb je hulp nodig? Wij helpen je natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op. 


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer