Het ambacht achter Ambacht Media: Waarom wij ons bedrijf deze naam hebben gegeven

17-5-2023

Bij Ambacht Media draait alles om vakmanschap, maatwerk en oog voor detail. Maar hoe zijn we eigenlijk aan de naam Ambacht Media gekomen? In deze blog nemen we je mee in ons avontuurlijke verhaal en laten we je zien waarom we ons niet laten beperken door standaard sjablonen. Daarnaast delen we graag meer informatie over ons unieke Content Management System (CMS) en waarom we ervoor hebben gekozen om ons eigen gereedschap te maken. Dus pak een kop koffie, leun achterover en ontdek hoe we als echte ambachtslieden te werk gaan.
 

Het verhaal achter de naam: Ambacht Media

Bij Ambacht Media houden we van vakmanschap. En dat zie je terug in onze naam. We hebben bewust gekozen voor "Ambacht" omdat het de essentie van ons werk perfect weerspiegelt. Net als een ambachtsman werken we met liefde en aandacht aan elk project, of het nu gaat om het ontwikkelen van een marketingstrategie of het bouwen van een prachtige website. We geloven in het belang van maatwerk en in het leveren van oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Dus geen lopendebandwerk, maar ambachtelijk maatwerk waar we trots op zijn.


Waarom ons eigen Content Management System (CMS) de beste keuze is

Bij Ambacht Media houden we niet van beperkingen. Daarom hebben we ons eigen Content Management System (CMS) ontwikkeld. Wat is een CMS? Het is als ons favoriete gereedschap waarmee we de inhoud van websites kunnen beheren en aanpassen. Maar waarom hebben we ervoor gekozen om ons eigen gereedschap te maken? Simpelweg omdat we geloven dat klanten het recht hebben om hun website volledig naar hun eigen smaak in te richten, zonder beperkt te worden door standaard sjablonen. Met ons handgemaakte CMS kunnen we alles op maat maken, precies zoals de klant het wil. Van het kleurenschema tot de interactieve functies, we hebben alle vrijheid om te creëren.


Eenvoudig en intuïtief: ons dashboard voor de klant

Bij Ambacht Media geloven we in gebruiksgemak. Daarom hebben we veel tijd en energie gestoken in het ontwerpen van een eenvoudig en intuïtief dashboard voor onze klanten. Geen ingewikkelde handleidingen of urenlang puzzelen, maar een dashboard waar je binnen no-time mee aan de slag kunt. Met slechts een paar klikken kunnen onze klanten inloggen, hun website bekijken en gemakkelijk aanpassingen maken. Tekst wijzigen, afbeeldingen toevoegen, nieuwe pagina's maken - het is allemaal een fluitje van een cent met ons gebruiksvriendelijke dashboard. Zo kunnen onze klanten zich focussen op hun eigen passie, terwijl wij achter de schermen alles soepel laten verlopen.
 

Het ambacht van Ambacht Media: Creatief, eigenwijs en altijd met oog voor detail

Bij Ambacht Media zijn we trots op ons ambachtelijke karakter. We houden ervan om alles op maat te maken, met creativiteit, eigenwijsheid en oog voor detail. Geen massa-geproduceerde websites, maar unieke stukken die de persoonlijkheid van onze klanten weerspiegelen. Dus als je op zoek bent naar een marketingpartner die jouw merk tot leven kan brengen op een authentieke en ambachtelijke manier, dan ben je bij Ambacht Media aan het juiste adres. 


Laat die standaard sjablonen maar links liggen, want bij Ambacht Media gaan we voor uniek en op maat gemaakt. Samen creëren we iets bijzonders!


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer