Facebook shops

26-5-2020

Wil jij snel jouw producten online aanbieden via jouw socialmediakanalen? Kies voor Facebook Shops! 

 

Facebook heeft eindelijk het grote nieuws gepresenteerd! Facebook gaat op het platform complete webshops aanbieden. Het heet Facebook SHOPS en wij zijn nu al fan. Shops wordt niet alleen binnen Facebook, maar in al haar apps (dus ook Instagram) doorgevoerd.

 

Er bestond op Facebook al de mogelijkheid om je producten van je webshop te tonen in shopping. De link bij het product verwees door naar jouw webshop en daar kon het product dan gekocht worden.

 

Facebook Shops werkt net iets anders, want het is een volledige webshopfunctie binnen Facebook.

  •  Direct afrekenen op Facebook of Instagram. 
  •  Adverteren op Facebook/Instagram wordt goedkoper met Shops.
  •  AR (Augmented Reality) komt beschikbaar in Shops. Upload jouw product in Shops en door de videocamera kunnen jouw potentiële klanten het product overal passen.
  • Facebook laat direct haar algoritme op je producten los, om zo het best passende publiek te matchen met het aanbod.

 

Wij kunnen niet wachten totdat de Facebook Shops officieel live gaat! Ook voor kleinere ondernemers wordt het nu mogelijk om hun producten online aan te bieden en dit is iets wat die bedrijven in deze tijd enorm kan gaan helpen. Blijf onze pagina's volgen, want als we meer informatie hebben delen we dat natuurlijk graag met jullie. Wil je nu alvast meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer