Queen Must Go On trekt volle zaal in de Pompstee dankzij succesvolle marketingstrategie

20-3-2023

Op zaterdagavond vond in de Pompstee het evenement Queen Must Go On plaats. Een tribute-act van de legendarische rockband Queen, uitgevoerd door een getalenteerde coverband. Winnaars van Tribute Battle of the bands. Het evenement trok een volle zaal en het publiek genoot van een geweldige beleving.

Om het evenement te promoten en een groot publiek aan te trekken, werd gebruik gemaakt van verschillende marketingkanalen. Een van de belangrijkste aspecten van een succesvolle marketingstrategie is het begrijpen van de doelgroep. In dit geval was de doelgroep waarschijnlijk Queen-fans, liefhebbers van live muziek en mensen die op zoek waren naar een leuke avond uit.

Zo werden er op sociale media zowel organische als betaalde advertenties geplaatst, werden er regelmatig updates geplaatst op de sociale media-kanalen van de Pompstee en Pro Entertainment en werd er gebruik gemaakt van e-mailmarketing om mensen te informeren over het evenement en hen te stimuleren om tickets te kopen. Daarnaast werden er posters en flyers verspreid in de regio rond de Pompstee om lokale bewoners te bereiken.

De nadruk in de marketing lag op het feit dat Queen Must Go On een geweldige tribute-act was van de legendarische rockband Queen. Door de nadruk te leggen op de kwaliteit van de muziek en het entertainment dat geboden zou worden, werd het publiek gestimuleerd om tickets te kopen.

Het succesvolle evenement is een mooi voorbeeld van hoe een goede samenwerking tussen verschillende partijen kan leiden tot een geslaagd resultaat.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer