De lokale aanpak van Wassink Advies en Consulting

30-4-2018

Een strakke website en een goede marketingcampagne leveren gezamenlijk resultaat! Voor Wassink Advies en Consulting geldt dat als geen ander. Ambacht Media verzorgt voor Wassink onder andere de website en de Google AdWords campagne.

Concurreren met de grote jongens

De advertentiemarkt voor hypotheekadviseurs is competitief. Er dingen grote spelers mee naar de advertentieposities binnen de zoekmachine van Google. En dat merk je als kleinere partij. Door te kiezen voor een benadering van de lokale markt met zoektermen die perfect aansluiten bij de dienstverlening, weet Wassink zich uitstekend staande te houden tussen het geweld van banken en verzekeringsmaatschappijen. Daarbij komt dat Wassink bekend staat om zijn goede service en ook als zodanig beoordeeld wordt via Independer en Advieskeuze. Dat maakt het leven van een adverteerder een stuk aangenamer!

Strakke website, goed vindbaar

Sinds november 2017 staat er ook een geheel nieuwe website. Door het design strak te houden sluit de site goed aan bij de no-nonsense dienstverlening van Wassink. Wel is er ruimte gemaakt voor de verschillende hypotheekvormen en verzekeringen waarover Wassink adviseert. Zo vinden websitebezoekers altijd specifieke informatie die voor hen belangrijk is, zonder zich door ellenlange teksten te hoeven worstelen. Bovendien zorgt de gestructureerde en gedetailleerde informatie voor een goede vindbaarheid in de zoekmachine van Google. Win-win!

Zo zet Wassink Advies en Consulting zich op de kaart als dé hypotheekspecialist van Leek, Roden en omgeving. Een klant om trots op te zijn.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer