Verkoop je producten of diensten online

28-10-2020

De horeca weer dicht en nog steeds is het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het aantal online bestellingen toeneemt. In een poll onder 6700 mensen zegt 32% sinds de coronacrisis meer uit te geven aan online shoppen.

En dit is natuurlijk een goed teken wanneer je een online webshop of bestelsysteem hebt. Een tip van ons voor de ondernemers die nog geen optie hebben om online aankopen te doen: zorg voor een webshop of een bestelsysteem.

De coronacrisis is namelijk nog niet voorbij en de cijfers zijn op dit moment niet veelbelovend. Op dit moment is het in je winkel misschien rustiger dan normaal, dus een ideaal moment om de focus op het online bestellen te leggen.

Wil je mee profiteren?
Sinds de corona-uitbraak zien we dat omzetten in veel productgroepen exploderen en dat het online bestellen voor eten ook blijft stijgen. Wij kunnen zorgen dat jouw bedrijf ook profiteert van het stijgende online zoekgedrag van de consument. Heb je een webshop nodig om jouw producten online te verkopen? Of wil je dat mensen jouw gerechten online kunnen bestellen? Geen probleem, we helpen je graag!

Voorbeeld
Een mooi voorbeeld is De Dorpskamer van Leek. Een nieuw bedrijf in Leek en helaas moesten ze na een aantal weken de deuren alweer sleuten door de coronamaatregelen. Gelukkig hebben ze ook een take away en een bestelsysteem was door ons snel gemaakt. Benieuwd wat wij voor hun gedaan hebben? Neem dan een kijkje op www.dedorpskamervanleek.nl.

Contact
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het online verkopen van producten of diensten? Neem dan contact met ons op!


 


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer