Verbeter jouw onderneming met de kracht van food fotografie

21-3-2023

Wij waren aanwezig bij ActiFood, waar we een inspirerende Food Shoot workshop volgden. Als marketeers zijn wij ervan overtuigd dat goede foto's helpen bij het succes van een onderneming. Het delen van foto's op social media draagt bij aan de herkenbaarheid, uniekheid en geloofwaardigheid van jouw onderneming. Daarom wilden wij onze kennis over dit onderwerp graag uitbreiden en verfijnen.
 

Tijdens de workshop hebben we geleerd hoe we met behulp van verschillende technieken en tools de mooiste foodfoto's kunnen maken. Zo hebben we bijvoorbeeld geleerd hoe we met het juiste licht en compositie de sfeer van een gerecht kunnen overbrengen. Ook hebben we praktische tips gekregen over het gebruik van props en styling, zodat de foto's nog meer tot de verbeelding spreken.

Met deze nieuwe kennis en vaardigheden zijn wij nog beter in staat om onze klanten te helpen bij het verbeteren van hun visuele content op social media. Door regelmatig foto's te delen van jouw producten, diensten, teamleden en klanten, creëer je een visueel verhaal dat jouw merkidentiteit versterkt.


Tijdens de workshop was het niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig om als team bezig te zijn met het maken van foto's. We hebben veel van elkaar geleerd en elkaar kunnen inspireren met nieuwe ideeën en invalshoeken. Door samen te werken en elkaar feedback te geven, zijn we als team nog sterker geworden. Het was een geslaagde dag vol nieuwe inzichten en een goede teambuilding-activiteit!
 

Ben jij ook geïnteresseerd in het verbeteren van jouw visuele content op social media? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij jouw onderneming kunnen helpen groeien.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer