Waarom wij niet kiezen voor standaard templates:

7-8-2023

Een website met een bestelsysteem - klinkt als de perfecte oplossing voor jouw zakelijke behoeften, toch? Maar wat als je merkt dat het bestelsysteem niet volledig aansluit bij hoe jij werkt en wat je nodig hebt? Dat is waar wij bij Ambacht Media het verschil maken.

Bij ons geloven we niet in het benaderen van jouw unieke uitdagingen met standaardoplossingen. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom is er geen universeel systeem dat precies past bij al jouw wensen en werkprocessen.

Hier komt ons maatwerk om de hoek kijken. Jij vertelt ons hoe je werkt, wat je nodig hebt en wat jouw visie is. En van daaruit creëren wij iets dat perfect aansluit bij jouw eisen - geen compromissen, geen dure plugins, geen standaard apps. Alles wordt gebouwd binnen ons eigen Content Management Systeem (CMS), speciaal voor jou op maat gemaakt.

Het mooie van maatwerk is dat we jou door elk stapje van het proces begeleiden. Wil je die knop hier in plaats van daar? Heb je een specifieke manier om meldingen te ontvangen? Hoe wil je je webshop het liefst beheren en vullen? Jij bent de regisseur en wij zijn de uitvoerders, altijd bereid om jouw visie tot leven te brengen.

Flexibiliteit is ons handelsmerk. We begrijpen dat jouw behoeften kunnen veranderen en dat je soms nieuwe ideeën hebt. Binnen onze mogelijkheden zijn we enorm flexibel om aanpassingen te maken en verbeteringen door te voeren.

Dus, als je op zoek bent naar een online oplossing die naadloos aansluit bij jouw unieke manier van werken en geen concessies doet aan functionaliteit, dan is maatwerk de weg vooruit. Bij Ambacht Media gaan we verder dan de norm, en we staan klaar om jouw digitale visie tot leven te brengen.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer