Proost op de (zomer) vakantie!

30-7-2023

Terwijl veel mensen genieten van een welverdiende vakantie, blijven wij bij Ambacht Media paraat om onze klanten te ondersteunen en te laten groeien. We begrijpen dat social media, Google-campagnes en het onderhoud van websites niet met vakantie gaan. Daarom zorgen we ervoor dat er altijd iemand beschikbaar is om te reageren op vragen, campagnes te monitoren en de website up-to-date te houden.

In de wereld van social media staan de ontwikkelingen nooit stil. Juist in de vakantieperiode hebben veel bedrijven de kans om hun doelgroep te bereiken met aantrekkelijke content. Daarom blijven we actief op social media, ook als anderen genieten van hun vrije tijd. We houden de kanalen van onze klanten scherp in de gaten, plaatsen berichten en blijven in gesprek met de doelgroep. Zo kunnen onze klanten blijven profiteren van de voordelen van een actieve online aanwezigheid.

Ook Google-campagnes stoppen niet voor vakantie. Integendeel, juist in deze periode kan de concurrentie hevig zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze klanten bovenaan de zoekresultaten blijven verschijnen. Door de campagnes continu te monitoren en waar nodig aan te passen, blijven we de beste resultaten behalen voor onze klanten, ook als anderen genieten van hun welverdiende rust.

Een goed onderhouden website is essentieel voor een professionele uitstraling en optimale prestaties. Daarom laten we onze klanten niet in de steek tijdens de vakantie. We blijven de websites onderhouden en eventuele technische problemen direct oplossen. Zo kunnen onze klanten altijd rekenen op een website die up-to-date is en optimaal functioneert.

Bij Ambacht Media hebben we een passie voor ons werk en een toewijding aan onze klanten die niet stopt tijdens de vakantie. We zijn er trots op dat we kunnen doorgaan met onze dienstverlening, zelfs als anderen genieten van een welverdiende break. Dus, terwijl jij ontspant op het strand of in de bergen, kun je erop vertrouwen dat wij paraat staan om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien, altijd en overal.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer