Even opfrissen

20-8-2020

De zomerperiode is voor veel bedrijven een rustige periode. Heb jij deze tijd ook benut om een tussentijdse balans op te maken of om jouw marketingdoelstellingen voor het laatste halfjaar bij te stellen? Want juist dan kan je eens kritisch kijken naar je website, marketing-activiteiten en -strategie.

Of je nu een kort & bondig of een uitgebreid plan hebt geschreven: het kan geen kwaad om eens even te kijken waar jouw onderneming op dit moment staat wat betreft je strategie en -doelstellingen. Pak daar dan gelijk ook je statistieken bij om te evalueren welke effecten je ziet in de afgelopen maanden. Deze statistieken bevatten nuttige informatie om in beeld te krijgen wat je het afgelopen halfjaar hebt bereikt. Wellicht kom je tot nieuwe inzichten of zie je dat je op een aantal punten moet bijsturen.

Het kan zijn dat je nog zoekende bent op het gebied van marketing. Je hebt een plan en dat vind je al heel wat. En je ziet dat je met regelmaat een succesvol bericht post met een groot bereik of waar je leads uithaalt. Waar moet je op letten? Wat zijn de mogelijkheden? En wat kun je verbeteren?

Wij helpen je graag op weg. 
Koffie? 


Contact

Hessel J. Smitstraat 18
9351 BT Leek (Groningen)

info@ambachtmedia.nl

0594 - 697 921


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer