Ambacht Media is Google Partner. Wat betekent dat?

22-1-2018

Ambacht Media is Google Partner. Wat betekent dat eigenlijk? Om ervoor te zorgen dat ondernemers weten met wie ze in zee gaan, heeft Google het partnerprogramma in het leven geroepen. Dit kun je zien als een keurmerk voor marketingbureaus. Ambacht Media is Google Partner. Wij mogen de Google Partner badge voeren, en onze klanten weten zeker dat wij gekwalificeerd zijn om succesvolle marketingcampagnes op te zetten en uit te voeren.

Gekwalificeerde AdWords professionals

Om de Google Partner badge te behalen en te behouden, zorgen wij als Ambacht Media ervoor dat we gekwalificeerde professionals in huis hebben. Behalve het Google AdWords fundamentals examen hebben professionals die de badge voeren ook ten minste één Google AdWords advanced examen met goed gevolg afgelegd.

Succesvolle campagnes

Daarnaast is het een vereiste om minimaal een door Google vastgesteld mediabudget te managen over langere periode.

Ambacht Media voldoet aan deze eisen, wat wil zeggen dat we:

  • gekwalificeerde AdWords professionals in huis hebben
  • succesvol campagnes managen voor onze huidige klanten

Wanneer je van plan bent je Google AdWords campagnes uit te besteden, check dan altijd of jouw bureau Google Partner is. Werk je met een freelancer? Vraag dan of hij of zij Google Certified Professional is. Benieuwd wat wij voor je AdWords campagneresultaten kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer